ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 50€ ΚΑΙ ΑΝΩ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Ninety Seven είναι μία οικογενειακή επιχείρηση - βιοτεχνία  ρούχων με μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Η ιστορία μας ξεκινάει το 1987 από τους γονείς και στη συνέχεια το αναλαμβάνει ο γιος σαν δεύτερη γενιά.

Η Ninety Seven δημιουργήθηκε για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς με μοναδικά και μοντέρνα σχέδια με ποιοτικά υφάσματα και το κυριότερο στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Ο λόγος είναι ότι παράγουμε μέσα στο χώρο μας. Όλα τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα από εμάς, χειροποίητα και φτιαγμένα με ελληνικά υλικά.

Ο κάθε πελάτης για εμάς είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα για αυτό η βιοτεχνία μας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει τα ρούχα της αρεσκείας του. Επίσης σε συνεννόηση μαζί μας μπορούμε να διαμορφώσουμε το σχέδιο του ρούχου όπως το φανταστήκατε εσείς.

Η αγάπη και το μεράκι που έχουμε για τη δουλειά μας φαίνονται από την επιλογή των υφασμάτων και των σχεδίων που ανανεώνονται συνεχώς, χαιρόμαστε όταν οι πελάτες μας δείχνουν την προτίμηση τους. Και με τη σειρά μας σας το ανταποδίδουμε με ακόμα περισσότερα και καλύτερα σχέδια φτιαγμένα με αγάπη. 

Τι ψάχνεις?

Το καλάθι σας